O nouă campanie de sterilizare pentru câinii şi pisicile din Moldova Nouă

Luna iulie a venit cu o nouă campanie de sterilizare gratuită a patrupedelor în oraşul de la malul Dunării, acţiune susţinută de Primăria Moldova Nouă, în parteneriat cu Asociaţia A.L.M.A.

După succesul înregistrat în cadrul campaniei din luna iunie, numărul animalelor sterilizate ajungând la 101, o nouă acţiune de acest gen, menită să stopeze fenomenul câinilor vagabonzi, se desfășoară zilele acestea la malul Dunării. Doritorii mai pot merge miercuri, 10 iulie, între orele 9.00-16.00, în aceeași locație: Str. Minerilor (Valea Mare) – ORACA.

De asemenea, un alt motiv pentru care demararea acestor activităţi are loc la o lună distanţă de campania precedentă se referă la faptul că o parte din oameni nu au reușit să-și aducă animalele la sterilizat ori au auzit prea târziu de această acțiune.

Ca de fiecare dată, medicul Darius Terheș va conduce întreg procesul sterilizărilor.

Pentru toţi cei care vor dori să-şi sterilizeze animalele, aceştia trebuie să ţină cont de câteva lucruri precum: să nu hrănească animalele înaintea procedurii şi să ceară sfatul medicului în privinţa unei recuperări adecvate post-operatorii.

Pentru programări şi informaţii, numărul de telefon: 0767 799 433 vă stă la dispoziţie.