NEWS ALERT. Torma rămâne în PNL! Ludovic Orban a desființat decizia prin care fusese exclus din partid!

Liberalii cărășeni continuă să se facă de râs după încercările sortite eșecului de a schimba conducerea Consiliului Județean, după ce au dat afară din partid cu o întârziere de aproape doi ani un condamnat penal și după ce au tolerat prezența mai multor primari la acțiunile PSD!

Biroul Permanent Județean al PNL Caraș-Severin l-a exclus din partid pe Adrian Torma, primarul orașului Moldova Nouă, după o ședință cu înjurături și jigniri ca la ușa cortului. Lui Torma i s-a reproșat că a tras cu adversarii politici la europarlamentare pentru a genera motive care să ducă la debarcarea lui Marcel Vela de la șefia filialei. Torma a fost exclus cu majoritate covârșitoare. Numai că excluderea sa a fost total ilegală! Liberalul de la malul Dunării a contestat modul în care a fost executat, iar Ludovic Orban i-a dat dreptate. Excluderea lui Adrian Torma a fost desființată. Și asta pentru că liberalii din Caraș-Severin habar nu au ce prevede Statutul PNL. Sau n-au fost în stare să-l citească. Comitetul Director Județean al PNL, din care fac parte toți primarii și președinții de organizații locale, este cel care l-ar putea exclude pe Adrian Torma, conform Statutului.

Ca atare, membrii BPJ sunt convocați din nou de președintele Marcel Vela, de data asta pentru a supune votului propunerea excluderii lui Torma către Comitetul Director Județean.

 

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu amănunte!