O mașină a luat foc lângă Timișoara. Poliția Timiș a deschis un dosar penal pentru distrugere VIDEO

Poliția Timiș a deschis un dosar penal pentru distrugere după ce, în această dimineață, o mașină a luat foc în fața unei case din Giarmata. Pe de altă parte, localnicii spun că aici a avut loc un chef, la finalul căruia mașina ar fi fost incendiată.

Potrivit Poliției Timiș, în această dimineață, în jurul orei 04.20, o persoană a sunat la 112 pentru a anunța faptul că în localitatea Giarmata, aflată lângă Timișoara, a izbucnit un incendiu la o mașină parcată. Oamenii legii s-au deplasat de urgență la fața locului. De asemenea, a fost prezent și un detașament de pompieri, care a reușit să stingă incendiul. Deocamdată, nu se știe cauza incendiului produs la autoturism, polițiștii deschizând un dosar penal pentru distrugere.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, în care se fac cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor producerii evenimentului”, a informat IPJ Timiș.

Pe de altă parte, un localnic a postat mai multe filmulețe pe Facebook, în care se poate observa că în casa în fața căreia mașina a luat foc a avut loc o petrecere, noaptea trecută.

După o noapte cu chiote și muzică dată la maxim, atenți protejați de polițiști, și-au dat foc la mașini. O scenă specifică Ferentariului, cu indivizi tatuați, Maserati și amenințări. În Giarmata noastră de toate zilele. Cu binecuvântarea primarelui, să-i trăiască copiii pe care nu-i are”, a scris un vecin nemulțumit, pe rețeaua de socializare.

https://www.facebook.com/100001206051853/videos/993551931430450/