O mamă și fiul ei minor, dispăruți de acasă la 9 zile distanță

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

O mamă și fiul ei în vârstă de 16 ani au fost dați dispăruți. Femeia a plecat de acasă de la începutul lunii, iar băiatul, la 9 zile distanță. Soțul femeii, tatăl copilului, nu mai știe nimic de ei, el fiind cel care a reclamat disparițiile.

Prima care a dispărut de acasă, în data de 5 august, a fost femeia în vârstă de 34 de ani. Aceasta locuia în comuna Honorici din județul Timiș, iar soțul său a reclamat dispariția în 7 august. Semnalmente: înălțime 1.60-1.65 m, 60-65 kg, păr șaten cu șuvițe blonde, ochii negri, ten alb. La data dispariției, femeia purta un tricou roșu și pantaloni scurți, gri și șlapi colorați. De atunci,  femeia nu mai poate fi contactată, telefonul ei fiind închis.

Cazul s-a complicat în 14 august, în jurul orei 4.00, atunci când și fiul ei de 16 ani a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Semnalmente: înălțime 1.50-1.60 m, 50-55 kg, păr șaten, ochii căprui, ten alb. La data dispariției, minorul purta un tricou negru și pantaloni de trening gri. Din câte se pare, tatăl copilului nu reușește să mai ia legătura cu fiul său, și telefonul acestuia fiind închis.

promovare banner maxagro

Oricine poate oferi detalii cu privire la cele două persoane dispărute este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Sursă foto: IPJ Timiș

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/