Hoția, lăcomia și incompetența grupului mafiot care a pus mâna pe puterea din România aduc la sapă de lemn orice investitor!

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

Omul de afaceri timișorean Romeo Dunca a reacționat în termeni foarte duri după ce a aflat povestea antreprenorului care a construit, simbolic, primul metru de autostradă în Moldova!

Ștefan Mandachi a decis să închidă un restaurant după ce a ajuns la concluzia că plătește contribuții și taxe statului român în valoare de 72% din cifra de afaceri. Milionarul Romeo Dunca poartă un adevărat război, de mulți ani, cu reprezentanții statului din Caraș-Severin, unde încearcă să implementeze un proiect gigant în tursimul montan. Povestea lui Mandachi l-a determinat pe Dunca să reacționeze public.

publicitate tmc 640

„Hoția, lacomia și incompetența autorităților, de fapt ale grupului mafiot încuscrit și întovărășit care a pus mâna pe puterea din România, aduce la sapă de lemn orice investitor decent care lucrează corect. Evaziunea fiscală si veșnicul slalom prin legislatia tâmpită sunt din ce în ce mai necesare pentru a putea menține o afacere aducătoare de arginți, în primul rând pentru statul hoț și incompetent, pe linia de plutire. Gândul de a abandona corabia cu numele de România pe care îl au din ce în ce mai mulți antrepenori care au realizat câte ceva în viață arată cât de aproape suntem de prăpastie. 1,5 milioane de bugetari, din care mulți incompetenți și plătiți cu mult peste valoare, la care se adaugă milioane de pensionari, îi sufocă pe cei 3 milioane de contribuabili privați. O scenă apocaliptică în care găinile din coteț, rămase fără pene de la cât au trebuit să dea din aripi, sunt invadate de mii de căpușe, cotcodăcind disperat fără de rost!”, a comentat Romeo Dunca.

publicitate Timisoara banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/