Patru noi victime pe centura Caransebeșului!

Un nou accident rutier s-a petrecut astăzi pe Drumul Național 6, cel mai periculos drum din Caraș-Severin. O depășire riscantă a avut ca rezultat 4 victime, cu vârste cuprinse între 27 și 31 de ani.

Numărul accidentelor produse pe Drumul Național 6 este în continuă creștere. Astăzi, la ora 16.42, un nou incident rutier a avut loc pe centura ocolitoare a Caransebeșului. Un autoturism condus de un tânăr de 30 de ani din Timișoara, din direcția Lugoj spre Orșova, a intrat în depășire, iar pe contrasens s-a ciocnit frontal cu o altă mașină, la volanul căreia se afla un tânăr de 29 de ani din județul Arad.

În urma impactului dintre cele două mașini, 4 persoane au fost rănite și duse de urgență la spital. Cei doi șoferi au fost răniți ușor, însă două tinere au suferit răni grave: o tânără de 27 de ani din prima mașină și o femeie de 31 de ani din a doua mașină.

„Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero. Se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, transmit polițiștii cărășeni.