O jucătoare trecută prin campionate importante, ultimul transfer al CSM Lugoj pentru Cupa Challenge!

CSM Lugoj și-a definitivat lotul de voleibaliste cu care va aborda noul sezon, primul în care clubul din orașul de pe Timiș va juca în Cupa Challenge. În echipă revine o tânără după un an de pauză, iar bănățenii au mai adus o jucătoare din Serbia, care a jucat în multe țări deja, pentru vârsta sa.

Noul transfer este Tamara Ignjic, o sârboaică în vârstă de 25 de ani. Voleibalista evoluează pe postul de extremă și a trecut, în cariera sa, prin Serbia, SUA, Elveția, Franța, Turcia, dar și prin România, unde a jucat pentru Medicina Târgu Mureș. Alte cluburi la care a mai fost legitimată sunt Vizura Belgrad, Postar Belgrad, Liu Brooklyn, TSV Dudingen, Bordeaux, Callais, Partizan Belgrad sau Andolu. Revine, de asemenea, în echipă lugojeanca Alexandra Panțîru, în vârstă de 19 ani, care evoluează și ea pe postul de extremă.

Iată lotul celor de la CSM Lugoj pentru noul sezon: Diana Balintoni, care începe sâmbătă Campionatul European cu naționala României, Bianca Albăstroiu, Tamara Ignjic, Laura Petria, Alexandra Cauc, Georgiana Popa, Alexandra Panțîru, Andreea Petra, Daiana Roman, Ionela Canea, Andra Badiu, Nina Kocic, Adriana Popa și Patricia Bărbulescu.

Sursa foto: brooklyneaglesports.com