O femeie din Bucoșnița, dată dispărută în Caransebeș. Din Sâmbăta Mare!

Poliția din Caransebeș este în alertă după ce o persoană a fost dată dispărută. Ultima dată femeia, care are grave probleme de sănătate, a fost văzută în zona centrală a municipiului, în Sâmbăta Paștelui, la orele prânzului.

Femeia, în vârstă de 45 de ani, este din Bucoșnița și a venit cu o rudă „la Oraș” pentru cumpărăturile de Paște și la coafor. Ea ar fi trebuit să aștepte în fața unui magazin de telefonie de lângă Primăria Caransebeș până când ruda sa a rezolvat o problemă, însă când aceasta a ieșit din magazin femeia dispăruse.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Pentru că are probleme de exprimare, a fost alertată imediat Poliția, care a început cercetările în acest caz. Potrivit șefului Poliției Locale, Florin Bojin, femeia a fost văzută în fața magazinului respectiv, după care, conform corelării unor imagini de pe camere de supraveghere existente în zona centrală, femeia s-ar fi dus către zona parcării Mall. Deși știa să se întoarcă în Halta CFR din Teiuș, aceasta nu a urcat în trenul personal care ar fi putut-o duce către casă.

Femeia era îmbrăcată înr-o geacă de culoare neagră și avea o plasă în mână, la momentul dispariției. Persoanele care pot da informații despre dispariția femeii sunt rugate să sune imediat la 112.

banner 970 x 250