O femeie a primit o amendă de 1.500 de lei după ce a anunțat prin 112 că a fost răpită

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

O femeie din Hunedoara a fost sancționată cu 1.500 de lei după ce a anunțat prin 112 că a fost răpită. Polițiștii din Oțelu Roșu au intrat în alertă și au organizat filtre pentru a prinde mașina în care i-a anunțat femeia că se află. Deznodământul a fost însă unul nefericit pentru… buzunarul reclamantei.

O femeie de 31 de ani din Hunedoara a învățat pe pielea ei ce înseamnă să te joci cu autoritățile. Duminică seară, în jurul orei 22.45, a sunat la 112 să anunțe că a fost răpită de un necunoscut de pe raza localității Bucova și urcată într-un autoturism de culoare neagră. Polițiștii au instituit filtre pentru a opri mașina respectivă. Autoturismul a fost identificat în jurul orei 23.30 la intrare în Oțelu Roșu, dar șoferul nu a oprit la semnalele polițiștilor, așa că aceștia au pornit în urmărirea mașinii și au reușit să o oprească pe raza localității Obreja.

„Polițiștii au identificat în autoturism trei persoane: un bărbat de 50 de ani, din Bozovici, aflat la volanul autoturismului, femeia de 31 de ani, din Hunedoara, aflată pe locul din dreapta-față în autoturism și un bărbat de 58 de ani, din Vărădia, pe bancheta din spate”, transmite Cecilia Dăneț, purtătorul de cuvânt al Poliției cărășene.
promovare banner maxagro

Cei trei au fost duși la audieri la sediul Poliției din Oțelu Roșu. Femeia le-a explicat anchetatorilor că „în timp ce se afla la locuința unor rude din Bucova a fost contactată de concubinul său în vârstă de 50 de ani, din Bozovici, care i-a solicitat să meargă împreună la domiciliul său, ea fiind de acord. Ulterior, în interiorul autoturismului, cei doi au avut discuții contradictorii, iar ea a sunat la 112 pentru a-l speria, fără ca aspectele semnalate să fie conforme cu realitatea, aceasta nefiind victima vreunei infracțiuni”, mai spune Cecilia Dăneț.

Pentru că a sunat abuziv la numărul de urgență 112, femeia s-a ales cu o amendă de 1.500 de lei. Concubinul acesteia a rămas fără permis pentru că nu a oprit la semnalul polițiștilor. În plus, nu a avut asigurarea obligatorie valabilă, așa că polițiștii i-au reținut plăcuțele și certificatul de înmatriculare al autovehiculului. Bărbatul a fost și sancționat contravențional cu 2.450 de lei.

publicitate tmc 640