O cursă anulată și trei întârziate de pe Aeroportul Timișoara, din cauza ninsorii şi a viscolului

O cursă aeriană a fost anulată, iar alte trei zboruri au suferit întârzieri, sâmbătă dimineața, de pe Aeroportul Internațional Timișoara, din cauza ninsorii și a viscolului, traficul desfășurându-se în condiții de iarnă, transmite Mediafax.


Potrivit reprezentanților Aeroportului Internațional Timișoara, sâmbătă dimineața, o cursă spre București a fost anulată. De asemenea, din cauza ninsorii și a viscolului, alte trei curse au decolat cu întârziere.

Astfel, avionul care trebuia să decoleze din Timișoara spre Tel Aviv (Israel) la ora 06.10, precum și cel spre Bergamo (Italia), de la ora 06.25, au avut o întârziere de peste trei ore. De asemenea, cursa spre București de la ora 08.25 a suferit o întârziere de aproape două ore.

„Aeroportul Internațional Timișoara este funcțional, dar se operează în condiții de iarnă. Se lucrează constant din această noapte la curățarea pistei și a platformei, dar este nevoie să se intervină de mai multe ori, din cauza viscolului”, au informat reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara.