O comună din Caraș-Severin a fost declarată zonă cu resurse turistice

farliug
casinoherculane by sungarden

La propunerea Ministerului Dezvoltării, Guvernul României a aprobat atestarea ca zone cu resurse turistice a 21 de noi localități din țară. Pe listă se regăsește și o comună din Caraș-Severin.

Comuna Fârliug se numără printre unitățile administrativ-teritoriale care au primit statutul de zone cu resurse turistice. Atestarea a fost aprobată de Guvernul României, la propunerea Ministerului Dezvoltării, în urma analizării documentației depuse de administrația locală în anul 2021.

„Prin promovarea ca zonă cu resurse turistice, comuna noastră va beneficia de șanse mai mari de dezvoltare, prin atragerea fondurilor europene, în condițiile în care proiectele de infrastructură turistică, tehnică și de protecția mediului vor fi promovate cu prioritate prin programele naționale, regionale și județene de dezvoltare.”, transmite primarul comunei Fârliug, Adriana Elena Sărător.

Alături de comuna Fârliug, pe lista aprobată de Guvern se mai regăsesc alte 20 de localități din județele: Cluj, Hunedoara, Dolj, Buzău, Brașov, Bihor, Iași, Mureș, Sălaj și Timiș.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

 

FOTO: Centru de Informare Turistica Fârliug

 

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/