Tu comanzi, ei livrează! O casă organizată, o casă mai frumoasă!

expert 3333

Tendințele moderne în ceea ce privește mobilierul casei se schimba constant, mai ales în ceea ce privește modul de fabricație, materialele folosite, culorile și aspectul, iar producătorii dictează tonul în acest domeniu. Expert Mobelle este partenerul casei tale.

Design de calitate, prețuri avantajoase, utilaje de ultimă generație, un portret al profesionalismului și bunului gust, imaginea perfectă a societății Expert Mobelle, cu sediul în Timișoara, Str. Pestalozzi nr. 20.

Mai multă libertate în alegeri și un amestec de abordări stilistice diferite, au condus fidelizarea clienților și automat la o expansiune a firmei, care comercializează prin depozitul său o gamă variată de pal melaminat, uși mdf, glossy, thermopal, hdf/pfl, blaturi de bucătărie și de masă, uși de lemn masiv și accesorii pentru mobilier, oferind servicii de debitare, cantuire și găurire.

Expert Mobelle este firma câștigătoare a premiului „Firma de Aur 2022,” distincție obținută pe baza evaluărilor existente pe site-urile web care conțin recenzii relevante, fiind printre cele mai bune cotate companii din România. Iar pentru că interiorul contează, iar în interior sunt comenzile voastre, Expert Mobelle livrează zilnic, cu plăcere și cu mândrie.

whatsapp image 2023 02 04 at 13.34.32

 

Compania Expert Mobelle asigură asistență tehnică gratuită în proiectarea mobilierului, precum și livrare la domiciliu pentru toate produsele comercializate. Cu ajutorul utilajelor de ultimă generație folosite în procesul de producție, Expert Mobelle oferă clienților săi produse de calitate ireproșabilă, la prețuri fără concurență.

Nimic mai simplu: tu comanzi, Expert Mobelle livrează! Alegeți modelul de mobilier, trimite comanda, experții o realizează și o trimit la tine acasă. Dacă nu te descurci cu montajul, profesioniștii de la Expert Mobelle te ajută inclusiv cu acest proces. „Oferim servicii de proiectare a mobilierului, gratuit, tăiem, găurim materialul necesar și oferim și accesoriile, iar dacă clientul își efectuează singur montajul, practic economisește în jur de 60 % din valoare. În cazul în care nu se descurcă cu montajul, se poate discuta cu noi și îl asistăm sau trimitem experții la locație.” Orarul de funcționare este de luni până vineri, între orele: 08:00 – 17:00, iar sâmbăta de la ora 08 la ora 12.00.

whatsapp image 2023 02 04 at 15.46.46

 

Sc Expert Mobelle Srl vă oferă o gamă variată de feronerie, accesorii pentru mobilier și sisteme de amenajări interioare, selectate din portofoliile unor producători de prestigiu. Accesoriile propuse pentru mobilă sunt soluții moderne și eficiente pentru îmbinarea armonioasă a designului cu exploatarea eficientă a spațiului. Clienții sunt invitați să facă o solicitare de ofertă și să afle beneficiile pe care le pot oferi accesoriile de calitate, la adresa de email:comenzi.mobelle@gmail.com

mobila 5

Informații suplimentare se pot obține :  numerele de telefon: 0755 083 258 / 0748 295 527 sau 0741 199 874 / 0746 193 406

whatsapp image 2023 02 04 at 15.49.17

whatsapp image 2023 02 04 at 13.30.51

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/