O clipă de neatenție poate provoca o tragedie! Un băiețel de 5 ani grav rănit la Caransebeș

Un grav accident de circulație s-a produs astăzi în municipiul Caransebeș. Un copil de 5 ani grav rănit a fost dus de urgență la Spitalul din Caransebeș și mai apoi transferat la Timișoara.

Pe strada Romanilor din Caransebeș, s-a produs un accident rutier grav, un minor de 5 ani care a traversat strada în fugă a fost acroșat de un autoturism care circula pe strada respectivă.

Se pare că băiețelul se juca și nu a remarcat mașina la traversarea în fugă a străzii. Conducătorul autoturismului, un bărbat de 37 de ani, din Caransebeș, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

leader board 728 x 90 px

Băiețelul a fost transportat inițial la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș, dar din cauza rănilor grave a fost transferat la Spitalul Județean din Timișoara.

Pe timp de iarnă polițiștii recomandă șoferilor să reducă viteza până la evitarea oricărui pericol, în apropierea trecerilor pentru pietoni, a parcurilor, a școlilor, cu atât mai mult dacă observă copiii pe trotuar, deoarece aceștia pot avea reacții imprevizibile!