O clădire a Primăriei Buchin, mistuită de flăcări

Pompierii au fost chemați în jurul orei 4.00 să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o clădire care aparține Primăriei Buchin. Aceasta avea destinația de spațiu de locuit.

Două echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere, o autospecială de primă intervenție și comandă și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș au intervenit de urgență azi-noapte, în jurul orei 03.55, la stingerea unui incendiu care a izbucnit la o clădire aparținând Primăriei Buchin.

Focul se manifesta la o încăpere a clădirii cu destinație de spațiu de locuit, existând pericolul de propagare la întreaga cladire în care mai erau amenajate alte spații de locuit.

Nu au fost victime. Focul a afectat acoperișul clădirii pe o suprafață de aproximativ 50 mp și camera respectivă cu bunurile aflate în interiorul ei (un pat, un frigider și un dulap).

Cauza probabilă a incendiului – scurtcircuit la instalația electrică din cauza unui cablu electric izolat necorespunzător.