UPDATE. O cisternă încărcată cu bitum s-a răsturnat pe DN 6! Scurgerea lichidului nu poate fi oprită!

stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Dimineață nefastă pentru șoferul unei cisterne încărcate cu bitum. Utilajul s-a răsturnat într-o curbă pe DN 6, în zona Slatina Timiș, iar bărbatul a rămas încarcerat. Încă se intervine pentru a repune cisterna pe roți, însă scurgerea lichidului nu poate fi oprită!

Accidentul produs în această dimineață le dă încă bătăi de cap pompierilor cărășeni. Șoferul rămas încarcerat a fost scos din utilaj și predat conștient medicilor de pe ambulanță, însă încă se fac eforturi pentru a repune cisterna pe roți și mai ales pentru a opri scurgerea materialului, lucru deocamdată imposibil din cauza poziției în care se află aceasta.

Situația este evaluată de Garda de Mediu Caraș-Severin și de echipajul CBRN care în funcție de evoluția situației vor lua măsurile necesare pentru limitarea efectelor produse de scurgerea de bitum. „Din informațiile primite de la SDN Caransebeș, spre locul incidentului se deplasează o automacara de la Lugoj pentru a se încerca repunerea pe roți a cisternei”, transmit pompierii cărășeni.

UPDATE, ora 9.30

La locul accidentului a sosit o macara care va ridica cisterna. Riscul, spun pompierii, este de a se mări fisura cisternei și de a se scurge cantitatea de bitum pe sol (în afara carosabilului). Circulația va fi oprită total până când cisterna va fi ridicată. În zonă se vor crea baraje de pământ.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

UPDATE, ora 14.30

Angajații ABA Banat au intervenit pentru a limita pe cât posibil poluarea cauzată de scurgerea de bitum. Au fost ridicate două minibaraje din saci cu nisip și sort cu nisip pe rigola DE 70 pentru izolarea petei poluante și s-a intervenit cu material absorbant peste emulsia de bitum. Laboratorul Calitatea Apei din cadrul SGA Caraș-Severin a prelevat probe din râul Timiș, conform regulamentului impus în aceste situații.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/