O caransebeșeancă va cânta în deschiderea concertului lui Laurențiu Cazan, la invitația solistei Didina Curea

1000x100 (5)

După ce în urmă cu 20 de ani Laurențiu Cazan s-a întâlnit pentru prima dată cu publicul gugulan, la o acțiune realizată în premieră în Banatul de Munte – Serbările Verii, acum solistul revine în zona Banatului de Munte la invitația Didinei Curea, cea mai cunoscută voce a muzicii folk de pe Valea Bistrei.


Solista cu vocea asemănătoare lui Joan Baez invită publicul la un spectacol de excepție chiar de Ziua Europei la Oțelu Roșu. Concertul „Primăvara chitarelor” este organizat de Primăria orașului Oțelu Roșu, joi, 9 mai, ora 18.00, în Sala Mare a Casei de Cultură, iar intrarea este liberă. Vor urca pe scenă: Laurențiu Cazan, Didina Curea, Grupul „Pur și simplu” și caransebeașanca Anne Marie Szanislo.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Marcată de frumusețea zonei natale, Valea Bistrei, Didina Curea spune pe site-ul său oficial că „Viața este ca un râu, fiecare vârtej, fiecare cotitură, ne călăuzesc spre ceea ce suntem meniți să facem în curgerea prin această lume. Nu pot decât să mulțumesc bunului Dumnezeu că a pus o fărâmă din măreţia lui, dându-mi acest dar, pe care, din tot sufletul, doresc să-l împart cu dumneavoastră”.

banner 970 x 250