O bijuterie prăfuită din Băile Herculane se vinde cu 1,3 milioane de euro! Pe lajumate.ro!

timisoara capitala 2023

Clădirile de patrimoniu din stațiunea de pe Valea Cernei, în care poposeau odinioară capetele încoronate ale Europei, au ajuns să se vândă pe site-urile de chilipiruri. După ce au fost amanetate la interlopi și au schimbat o mulțime de proprietari!

Hotelul Traian din Băile Herculane, o clădire impunătoare situată în centrul istoric al stațiunii, se vinde, de exemplu, prin licitație publică, anunțul regăsindu-se pe lajumate.ro, printre mașini de cusut, pantofi noi sau folosiți și casete audio. Cu o suprafață utilă de 6.000 mp, imobilul a fost construit în 1869 și este astăzi obiectiv de patrimoniu. Statului român nu-i pasă însă de starea lui, nu are nevoie de o clădire evaluată la 1.305.000 euro, sumă de la care ar fi trebuit să pornească licitația de astăzi. Hotelul Traian a fost scos la vânzare de Cabinetul Individual de Insolvență Alexandru Nemțanu, din Onești, administrator judiciar la debitoarei SC Hotel Dacia SRL, are 74 de camere, restaurant și SPA. În anunț se mai precizează faptul că imobilul a fost consolidate și că necesită refacerea fațadei și finisaje la interior.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

„Dacă e cineva interesat, în primul rând trebuie să achite Caietul de Sarcini, apoi stăm de vorbă. Societatea este în procedură de insolvență, nu este pentru prima dată când se publică anunțul pentru vânzarea prin licitație publică, este a patra oară!”, a declarant pentru expressdebanat.ro lichidatorul Alexandru Nemțanu. Deocamdată, nimeni nu e interesat de una dintre clădirile fabuloase ale milenarei stațiuni din Caraș-Severin!

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/