O angajată de la Aeroportul Internațional Timișoara, amenințată de un pasager! Acesta se afla în stare de ebrietate

După-amiază agitată pentru angajații Aeroportului Internațional din Timișoara. Aceștia au fost agresați verbal de un pasager aflat în stare de ebrietate.

Incidentul a avut loc în jurul orei 14.00, sub privirile celorlalți călători. Bărbatul i s-a adresat nepoliticos și pe un ton ridicat operatoarei de handling, din cadrul compartimentului Protocol și Informații, neținând cont de ceilalți pasageri din salon. Aflat în stare de ebrietate, acesta a devenit recalcitrant, a mers la vitrina cu băuturi alcoolice și s-a autoservit direct din sticla cu whisky. 

Angajata aeroportului i-a făcut observație, însă bărbatul a început să o amenințe și i-a atras atenția asupra faptului că este o persoană importantă și influentă. Deoarece pasagerul reprezenta un pericol, atât pentru angajata aeroportului, cât și pentru ceilalți călători, au fost anunțate organele abilitate.

 „Un pasager care nu respectă regulile de conduită și perturbă liniștea celorlalți călători este automat sancționat. În urma celor constatate de către organele abilitate, bărbatul se afla sub influența alcoolului, fapt pentru care în conformitate cu Programul Național de Securitate Aeronautică și Programul de Securitate al Aeroportului Internațional Timișoara, i-a fost interzisă îmbarcarea”, au declarat reprezentanții aeroportului.

Bărbatul urma să plece către München, în tranzit cu destinație finală New York,  fiind pasager al zborului Lufthansa.