Numărul căsătoriilor a scăzut drastic în luna iunie

explo 1000x200

Tot mai puțini reșițeni decid să se căsătorească. Potrivit raportului Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor, din cadrul Primăriei, numărul celor care au ales să își unească destinele în luna iulie a fost cu mult mai mic decât luna precedentă.

Numărul de nașteri, decese, dar și de căsătorii a scăzut simțitor luna trecută față de luna mai a acestui an. Dacă tot mai puțini aleg să își unească destinele în fața legii, din ce în ce mai mulți merg la starea civilă, dar pentru a divorța. Aceasta este concluzia raportului Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor, din cadrul Primăriei.

”În perioada menționată, pe raza municipiului Reșița au fost înregistrate 73 de nașteri, 59 de decese și 31 de căsătorii, dar în aceași timp și 8 divorțuri”, ne-a declarat Ildiko Szendrei, purtătorul de cuvânt al municipalității.

În ceea ce privește numărul de cărți de identitate eliberate, și acestea sunt mai scăzute față de luna mai, iar numărul vizelor de reședință și cel al cărților de identitate provizorii sunt aproape neschimbate. Au fost eliberate 705 cărți de identitate, 28 de vize de reședință și 29 de cărți de identitate provizorii.