Număr foarte mic de donatori de sânge. Reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină Timișoara roagă cetățenii să facă o faptă bună

În această perioadă în care multe persoane sunt plecate în concediu, reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină Timișoara transmit că numărul donatorilor de sânge este foarte mic. În aceste condiții, toți cei care pot dona sânge sunt rugați să facă o faptă bună, care poate salva o viață.

Semnal de alarmă tras de reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină din Timișoara. Aceștia transmit că în această perioadă numărul donatorilor de sânge este foarte mic.

Toți cei care pot dona sânge îi rugăm să vină la Centrul de Transfuzie Sanguină Timișoara. Programul este de luni până vineri între orele 08.00 și 13.00. Intrarea este lângă spitalul județean”, au informat reprezentanții centrului.

leader board 728 x 90 px

Concret, Centrul de Transfuzie Sanguină Timișoara se află pe str. Martir Marius Ciopec, nr. 1.

Persoanele care vor să doneze sânge trebuie să fie sănătoase, să aibă minim 18 ani și o greutate de peste 50 de kilograme. În schimbul celor 450 de mililitri de sânge donat, cei care trec pragul Centrului de Transfuzii Sanguine primesc șapte bonuri de masă, de nouă lei fiecare, o reducere de 50% la abonamentul RATT pe o lună, analize gratuite şi o zi liberă de la locul de muncă.