Site-ul Primăriei Timișoara, întreținut cu 25.000 euro pe an. Municipalitatea a semnat un nou contract pentru mentenanță

site pmt

Primăria Timișoara a semnat un nou contract în valoare de 25.000 de euro cu firma care se ocupă de întreținerea site-ului instituției de aproximativ 20 de ani. Asta după ce municipalitatea nu a găsit voluntari care să administreze platforma online.

Primăria Timișoara a semnat, în urmă cu câteva zile, un nou contract cu firma Expertissa Timișoara SRL. Aceasta va avea sarcina de a se ocupa de întreținerea și dezvoltarea portalului Primăriei Timișoara, în schimbul a aproape 25.000 euro, cu TVA inclus, timp de 12 luni.

Interesant este faptul că această firmă se ocupă de întreținerea site-ului Primăriei Timișoara de aproximativ 20 de ani. În această vară, reprezentanții municipalității au făcut apel la IT-iștii doritori să se implice voluntar în administrarea portalului. Însă cum nu a găsit persoane interesate, primăria a decis să continue colaborarea cu Expertissa Timișoara SRL și în următorul an.

leader board 728 x 90 px

Conform contractului, firma se va ocupa de aplicația mobilă „Primăria Timișoara”, modul sesizări cetățeni, secțiunea dedicată Primăriei Timișoara, secțiunea de prezentare, precum și de secțiunea „Monitor online”.