Nu vor vouchere! Centrul de vaccinare Lugoj mai are de dat 1.800 de tichete persoanelor eligibile

centru de vaccinare lugoj

Odată cu încetarea stării de alertă pe teritoriul României și ridicarea restricțiilor, rata de vaccinare a scăzut considerabil, chiar dacă numărul infectărilor cu coronavirus se menține ridicat.

În ceea ce privește centrul de vaccinare de la Sala Sporturilor „Lavinia Miloșovici”, media zilnică a celor care aleg să se vaccineze este de doar 6-8 persoane, majoritatea venind pentru administrarea rapelului. Vaccinul Pfizer se află în continuare în topul preferințelor lugojenilor.

La centrul din Lugoj sunt încă disponibile pentru ridicare aproximativ 1.800 de vouchere, fiecare conținând 5 tichete în valoare totală de 100 de lei. Voucherele sunt destinate persoanelor care s-au imunizat după intrarea în vigoare a ordonanței de urgență care prevede acordarea de tichete pentru persoanele vaccinate anti-COVID-19 cu schema completă, adică persoanele care s-au vaccinat cu doza 2 pentru vaccinul Pfizer – BIONTech, Moderna, Astra-Zeneca sau doza unică Johnson&Johnson în intervalul 25 octombrie 2021 – 31 ianuarie 2022.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

În cazul în care centrul de vaccinare din municipiu se va închide în perioada următoare, persoanele care nu și-au ridicat tichetele valorice în timp util vor fi redirecționate către Direcția de Sănătate Publică Timiș. În prezent, centrul de vaccinare de la Sala Sporturilor „Lavinia Miloșovici” funcționează de luni până sâmbătă, în intervalul orar 10-16. Duminica centrul este închis.

Recent, Prefectura Timiș a decis închiderea a încă șase centre de vaccinare anti-COVID din județ, începând din 15 martie. Este vorba despre Centrul de Vaccinare Centrul de Sănătate Buziaș, Centrul de Vaccinare MEDLIFE, Centrul de Vaccinare Gătaia – Casa de Cultură, Centrul de Vaccinare Dumbrăvița, Centrul de Vaccinare Giroc – Cămin Cultural și Centrul de Vaccinare Ghiroda Cămin Cultural.

banner 970 x 250