Jurnal de sănătate al Clinicii Balneo Minerva. Fii la curent cu cele mai importante informații din domeniu!

minerva 1

Sănătatea, cea mai mare „comoară ” a fiecăruia dintre noi este atent monitorizată de către specialiștii de la Grand Hotel Minerva Resort & Spa. În fiecare săptămână poți „citi” din Jurnalul despre Sănătate care te ține la curent cu toate afecțiunile, dar și cu tratamentele puse la dispoziție, în cadrul Clinicii Balneo Minerva.

Una dintre situațiile frecvent întâlnite, o problemă acută a pacienților este – Poliartrita reumatoidă, despre care și specialiștii din cadrul Grand Hotel Minerva & Spa detailează:

Poliartrita reumatoidă este o boală inflamatorie cronică, ce vă poate afecta mai mult decât articulațiile. La anumite persoane, poliartrita reumatoidă poate afecta ochii, pielea, plămânii sau vasele de sânge. Poliartrita reumatoidă este cea mai frecventă afecțiune reumatică de tip inflamator, estimându-se că afectează aproximativ 1 % din populație, în decursul vieții. Este o boala autoimună, în care sistemul imunitar “atacă” în mod eronat structuri proprii ale organismului (de exemplu articulațiile).

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Spre deosebire de boala artrozică, în care modificările survin prin suprasolicitarea articulației, în cazul artritei reumatoide modificările apar prin inflamație primară, pe articulații anterior normale, cu dezvoltarea exagerată a membranei sinoviale, ce erodează și distruge articulația.

Iată ce proceduri sunt incluse în schema de tratament al poliartritei reumatoide, în cadrul clinicii Balneo Minerva :
👉baia galvanică
👉magnetoterapia
👉ultrasunetul
👉laserterapia

minerva 3

Întărește-ți sistemul imunitar și scapă de stres cu terapiile Grand Hotel Minerva Resort & Spa

Toți oaspeții care aleg acest paradis, pentru relaxare sau tratament, se vor bucura în voie și de proprietățile curative ale hidroterapiei, efectele detox și antistres ale saunelor, de ritualuri și terapii ce combat stările de oboseală cronică, anxietatea și tulburările de somn, toate la Armonia Spa.

👉Efecte benefice asupra sistemului respirator – Sarea are capacitatea de a reduce iritațiile, de a calma tusea și de a elimina secrețiile de la nivelul cailor aeriene. În plus, rezistenta tractului respirator la boli este sporită prin haloterapie.
👉Efecte avantajoase asupra sistemului imunitar – Aerosolii salini contribuie la îmbunătățirea imunității organismului, întrucât asigură buna oxigenare a plămânilor și contribuie la producerea dilatațiilor necesare la nivelul bronhiilor.
👉Generatoare de ioni negativi – Aceștia au capacitatea de a distruge bacteriile sau de a diminua efectele negative ale acestora asupra organismului.
👉Îmbunătățirea calității somnului – Haloterapia contribuie la diminuarea filierei aerodigestive superioare, acest lucru fiind avantajos in special in cazul persoanelor care sforăie. Aceasta conduce la diminuarea edemului inflamator si, prin urmare, îmbunătățește calitatea somnului.

minerva 2

banner 970 x 250
Fă-ți rezervare din timp și bucură-te în liniște și pace, de câteva zile, în colțul tău de paradis de la Grand Hotel Minerva & Spa. Numerele de telefon puse la dispoziție sunt:  0770 949 389 & 0770 941 511 & 0770 945 105.