Atenție, șoferi! Traficul din Caransebeș, sub lupa „Big Brother”!

Aproximativ 50 de camere de supraveghere video au fost montate în mai multe zone din Caransebeș, zilele acestea. Dispozitivele sunt legate la un centru de comandă din cadrul Poliției Locale.

Camerele de supraveghere au fost instalate la intrările și ieșirile din oraș, pe străzi și în intersecții, pentru monitorizarea traficului, dar și în zonele cunoscute de autorități ca fiind predispuse la depozitarea necontrolată a deșeurilor. Camerele video au 360 de grade perspectivă, costurile investiției fiind suportate integral de Primăria Caransebeș. Dispozitivele sunt legate la un centru de comandă din cadrul Poliției Locale.

„Am finalizat de montat camerele de supraveghere. Acestea se află la intrările în municipiu, în zonele principale, precum și în cea centrală, acolo unde există și cel mai mare interes de monitorizare al traficului, pentru că avem acel sistem de identificare și după numărul mașinii. Centrul de comandă al camerelor se află la Poliția Locală.”, aflăm de la Florin Bogdea, city-managerul municipiului de pe Timiș și Sebeș.

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)