„Nu sunt cele mai bune, dar nu m-am gândit că se vor strica atât de des! La fel s-au cumpărat la Sibiu, București și Târgu Mureș!

Acuzat că a cumpărat autobuze de proastă calitate, fostul primar al Bocșei, Eugen Cismăneanțu, susține că atât și-a permis orașul și că, de fapt, ele au fost trase intenționat pe dreapta!

Noi, moderne și totuși mai mult defecte! Cam asta se poate spune despre autobuzele achiziționate pentru transportul în comun de Primăria Bocșa în cel de-al doilea mandat al lui Eugen Cismăneanțu. Acum autobuzele mai mult stau decât circulă. Unii arată cu degetul spre fostul primar, care ar fi făcut o achiziție neinspirată. Acesta, în replică, spune că situația e mai degrabă forțată de cei care vor să-l facă să deconteze totul politic. De aceeași care au totodată și alte interese. „Eu nu am externalizat serviciul de transport, ci am preferat să înființăm o firmă a Consiliului Local și știu că asta deranjează. Am înființat societatea de transport din Bocșa, SC Transloc SRL, la care acționar unic este Consiliul Local, și asta îi deranjează pe cei care ar fi vrut să-l concesioneze unui privat. Ne-am permis doar două autobuze. Unul costa 85.000 de euro + TVA. Am cerut oferta la IVECO și mi-au trimis un preț de 185 de mii de euro fără TVA! Admit că nu cele mai bune, dar nu m-aș fi gândit că se vor strica atât de mult. Au cumpărat la fel și Primăriile Sibiu, București sau Târgu Mureș. Am considerat că sunt noi și vor funcționa, dar având motor Euro 6 au foarte mulți senzori care blochează motorul pentru că se merge cu el subturat. Chemam firma și reseta acele filtre și autobuzele funcționau, dar acum au preferat să le tragă pe dreapta.”, a explicat Eugen Cismăneanțu pentru expressdebanat.ro.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Fostul edil-șef este convins că autobuzele respective ar putea să mai circule mult și bine pe străzile Bocșei, doar că interesul ar fi altul. Mai exact, să se sugereze că sunt atât de defecte încât e mai avantajos să se renunțe la ele și să se apeleze, eventual, la un operator de transport privat. „Autobuzele sunt ale Consiliului Local, dacă nu vor să le repare asta mă duce cu gândul că vor să aducă pe cineva din exterior, care, probabil, ne va costa triplu.”, a adăugat Cismăneanțu.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/