Nu se lasă! Primăria Timișoara a reluat licitația pentru cumpărarea a 1.000 de coșuri stradale

Primăria Timișoara a reluat licitația cu scopul găsirii unei firme care să furnizeze o mie de coșuri stradale. De data aceasta, municipalitatea timișoreană speră că va avea mai mult noroc, după ce a suplimentat și suma dispusă să o plătească.

La începutul verii, Primăria Timișoara a lansat o licitație publică în vederea achiziționării a o mie de coșuri de gunoi stradale, în schimbul sumei de 131.600 lei, plus TVA. Însă nicio firmă nu a fost interesată, motiv pentru care procedura a fost anulată.

Dominic Fritz anunța că procedura va fi reluată, lucru care s-a și întâmplat în urmă cu câteva zile. Astfel, din anunțul de participare la licitație aflăm că Primăria Timișoara dorește să cumpere tot o mie de coșuri de gunoi stradal suspendate, „cu capacitatea cuprinsă între 45 și 60 litri, dotate cu sistem de prindere pe stâlp cu coliere de prindere cu garnitură de cauciuc, corp fix, sistem de golire prin deschiderea trapei inferioare cu cheie triunghiulară”.

La această licitație, Primăria Timișoara a suplimentat suma dispusă să o plătească, valoarea contractului fiind estimată la 190.340 lei, plus TVA. Termenul limită pentru primirea ofertelor este data de 4 octombrie, la ora 15.00.