FOTO. Gest de suflet al fotbaliștilor de la Poli Timișoara pentru cățeii fără stăpân care își caută o familie

catei 2

Moment inedit pe stadionul Dan Păltinișanu din Timișoara, înaintea meciului de sâmbătă cu Csikszereda Miercurea Ciuc. Sportivii s-au alăturat campaniei autorităților locale pentru adopția câinilor fără stăpân și au adus patrupedele pe stadion. 

Fotbaliștii au ieșit pe stadion ținând fiecare în brațe câte un cățel fără stăpân, căruia i se caută o nouă casă.

catei 3

„Dincolo de înfrângeri, nervi și penalty-uri ratate există viață și prietenie. Mulțumiri Primăriei Municipiului Timișoara, Danyflor și Asociației pentru Protecția Animalelor Ecovet Timișoara pentru implicarea în organizarea campaniei de responsabilitate socială «Ne jucăm cu mingea?». Adopt, don’t shop! Ia-ți un prieten pe viață.”, au transmis fotbaliștii de la Poli.

catei 1

De altfel, sâmbătă, între orele 15 și 16.30, în fața stadionului Dan Păltinișanu, la intrarea de la tribuna 1, autoritățile locale, împreună cu asociațiile de protecție a animalelor, au organizat un târg de adopții.

catei 4

catei 5

catei 6

În cadrul campaniei derulate de primărie sunt programate 5 târguri de adopții canine, sub sloganul „Și mie îmi stă bine în lesă! Ia-mă acasă!”. La societatea de ecarisaj Danyflor sunt zilnic circa 400 de câini fără adăpost. Timișorenii iubitori de animale pot adopta câini și direct din adăpost, în fiecare zi, în timpul programului de lucru. Informații pot fi găsite aici.

Foto: Politehnica Timișoara