Nu încerca să înțelegi FEMEIA!

Spectacol aparte duminică la Teatrul de Vest din Reșița. Pe scenă va urca Diana Roșca pentru un show de stand-up comedy, cu un sfat care se aplică atât în cazul femeilor, cât și în cel al bărbaților. 

Teatrul de Vest din Reșița pregătește pentru duminică seara, la ora 19.00, un spectacol de stand-up comedy, susținut de clujeanca Diana Roșca, fostă actriță a Teatrului Național Timișoara. „Nu încerca să înțelegi FEMEIA!” se adresează ambelor sexe, pentru că, așa cum se menționează în descrierea evenimentului, nici femeile nu se înțeleg pe ele însele. Show-ul nu este însă recomandat copiilor sub 14 ani.

Potrivit aceleiași descrieri, Diana Roşca îşi câştigă publicul doar prin spectacolele sale. Deşi a fost invitată de multe ori la iUmor şi Românii au talent, refuză participarea şi promovarea prin emisiunile concurs şi de asemenea postarea materialelor pe Youtube, care pot fi montate pentru influențarea publicului. „Actoria m-a învăţat că adevărul se simte, trăieşte în sala de spectacol. Atât”, spune Diana.