Veteranii și-au dat din nou întâlnire într-un colț de Rai, pe Muntele Semenic

49 de ani se împlinesc în 2018 de când seniorii se reunesc pe Muntele Semenic pentru a lua parte la întrecerea tradițională: Cupa Veteranilor.

Evenimentul organizat de Asociaţia Prietenii Munţilor din Reşiţa reunește iubitori ai schiului din județele Caraș-Severin, Timiș, Arad și nu numai. Remus Rof, administratorul pensiunii Colț de Rai, gazda evenimentului, dar și a balului ce va avea loc în această seară, ne-a declarat că până la această oră s-au înscris la concurs peste 100 de schiori și chiar dacă întrecerea este destinată persoanelor cu vârsta de peste 40 de ani, sunt invitați toți iubitorii schiului să se bucure de zăpadă, dar și de vremea frumoasă de pe munte.

Concursul se va desfășura pe 3 etape: schi fond, urmat de cel de schi alpin şi de cel pe doage – fostele schiuri, așa cum mai erau cunoscute de locuitorii zonei. Probele vor avea loc pe pârtia Goznuța, iar premiile vor fi înmânate în cadrul Balului Veteranilor, programat după ora 20.

Gazdă pentru a doua oară a acestui frumos eveniment, Remus Rof ne-a declarat că este plăcut surprins de prezența persoanelor care depășesc vârsta de 70 de ani și îndeamnă toți tinerii să practice măcar un sport, benefic sănătății și minții.