Debut aproape perfect [FOTO]

CSM Reșița a umilit Becicherecu Mic în debutul returului Ligii a III-a de fotbal, scor 11-0 (4-0), și profitând de pasul greșit făcut de ACS Șirineasa pe teren propriu s-a apropiat la șapte puncte de primul loc.

Rosso-nerii n-au turat prea tare motoarele în fața ultimei clasate, dar chiar și așa diferența a fost zdrobitoare. Ene, Breșneni și Negoescu au reușit câte o triplă, Costin a semnat cea mai frumoasă reușită a meciului, iar Staicu a revenit cu gol. Echipa lui Oprița a făcut spectacol în primul meci oficial al anului, dar trebuie avută în vedere neapărat și valoarea adversarului. CSM s-a prezentat cu o formulă de start în care au mai rămas din prima parte a campionatului doar Zimmermann, Bactăr, Szijj, Costin, Vaștag, Breșneni și Negoescu. Și-au făcut loc în primul unsprezece Podină, Copaci, Bărbulescu și Ene. Nume noi au apărut și după pauză, Staicu, Puțanu, Jula sau Burciu, nu înainte ca Vaștag și Negoescu să forțeze obținerea unor cartonașe galbene. Pentru fiecare fiind al patrulea, ceea ce atrage o etapă de suspendare. Suspendare ce se va consuma în deplasarea de la Timișoara, cu Centrul de Excelență, meci care nu contează pentru clasament.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157666582892128″]

La toate acestea se adaugă rezultatul de egalitate dintre ACS Șirineasa și Național Sebiș, care reduce ecartul de la nouă la șapte puncte. Totul ar fi fost perfect, a spus Oprița, dacă și Craiova remiza cu Lugojul. „Sunt mulțumit de rezultat, de joc, de atitudine, pentru că, la un asemenea meci, câteodată e greu să-i faci pe jucători să se concentreze la maximum. Asta am ținut toată săptămâna să le spun, să trateze fiecare meci la fel, să nu-i subestimeze pe adversari. Le-am spus să înscrie atât cât se poate, să nu oprească motoarele până nu fluieră arbitrul, le-am cerut să jucăm la fel pe toată durata partidei. Chiar dacă aș mai fi vrut câteva goluri, sunt mulțumit. La pauză i-am certat puțin, pentru că 4 – 0 nu era un scor care mă mulțumea. Le-am spus că nu se știe cum va conta golaverajul la final și trebuie să tratăm serios fiecare meci. Unde putem da goluri multe trebuie să ne concentrăm și să dăm atâtea câte se pot da”, a declarat antrenorul Daniel Oprița.