Nu-i lăsăm să respire!

Metalul Reşiţa joacă sâmbătă, de la ora 11, în Valea Domanului, cu Fortuna Poiana Câmpina, în prima etapă a returului Ligii a II-a de fotbal.

Rosso-nerii au pierdut prima poziţie în clasament în detrimentul echipei de pe Bega, considerată de toată lumea drept marea favorită la promovare, dar asta nu înseamnă că Poli este deja cu un pas în Liga I. Mai e mult de jucat, iar trupa lui Opriţa a avut evoluţii bune şi chiar foarte bune, în special în meciurile cu echipele cu pretenţii ale seriei. Practic, Metalul a pierdut până acum puncte cu echipele din partea a doua a clasamentului, iar achiziţiile pe care patronul Cătălin Rufă le-a promis în iarnă pun o presiune şi mai mare pe umerii elevilor lui Dan Alexa. Poli a învins astăzi foarte greu CS Mioveni şi s-a distanţat la patru puncte de Metalul, motiv pentru care Daniel Opriţa a declarat că e foarte importantă o victorie mâine, cu Poiana, pentru a sufla în continuare în ceafa liderului, dar şi pentru a ţine trupa din Câmpina la distanţă.

Fortuna e a treia echipă a seriei şi nu se anunţă a fi deloc un adversar facil, însă Metalul porneşte cu prima şansă, chiar dacă Daniel Opriţa se confruntă cu câteva probleme de lot.

banner 970 x 250

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Final Metalul Reşiţa. -Fortuna Poiana Câmpina 1-2
    Afară zmei – acasă miei…Fiindcă în tur a fost Câmpina – Reşiţa 1-2, rezultatul seamănă cu teoria lui Jean Pădureanu “3 puncte pentru tine la mine, 3 puncte pentru mine la tine” Câştigători: “casele de pariuri”!