Nu e una fără două! Consilierii lugojeni se întrunesc din nou în ședință, pregătind majorări de taxe

La o săptămână după ședința de aprobare a bugetului local, consilierii locali din Lugoj se întâlnesc din nou, joi, 18 aprilie 2019, de la orele 14.00, în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Lugoj, de această dată în ședința ordinară a Consiliului Local Municipal Lugoj.

Stufoasa agendă de lucru cuprinde mai multe proiecte, printre care se află și cel de majorare a taxelor și impozitelor pentru anul 2020, cu 4,63%, adică rata inflației. Intră în indexări inclusiv taxele speciale precum și limitele amenzilor care se fac venit la bugetul local.


O veste bună vine pentru Poliția Locală, pe ordinea de zi a ședinței fiind și propunerea acordării normei de hrană. Este vorba despre o sumă în valoare de 32 lei/pe zi, plus un supliment de 5 lei pentru cei care lucrează în ture.

Nu lipsește nici aprobarea agendei acțiunilor sportive pe anul 2019 propuse pentru a fi cofinanțate din bugetul local sau aprobarea agendei acțiunilor cultural-educative pe anul 2019 propuse a fi cofinanțate din bugetul local. Aleșii locali vor mai discuta despre bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2019 al societății Meridian 22, societate care a trimis spre aprobare organigrama și statul de funcții.