Nici în al treilea an de mandat primarul Borcean nu se bucură de un buget mulțumitor. Dar știe ce va face cu banii!

La fel ca și în anii precedenți, bugetul Caransebeșului nu este unul de care primarul Felix Borcean să fie mulțumit. Edilul a creionat alături de directorul economic al Primăriei, Horia Irimia, bugetul pentru 2019, care va fi supus aprobării în ședința ordinară de lucru din 25 aprilie.

Cum fondurile nu sunt mulțumitoare pentru șeful administrației publice locale, nici investițiile nu vor fi… decât realiste, spune Felix Borcean.


tm4ua media express de banat (100x1000px)

„Am discutat cu colegii mei din Primărie: ca investiții substanțiale pe anul acesta vor fi reabilitarea fațadei Colegiului Național CD Loga și introducerea gazului în cartierele promise. Sper ca în toamnă să începem săpăturile, să putem introduce primele conducte, astfel ca, cel mai probabil în primăvara anului viitor, cetățenii din cartierele Teiuș, Valea Cenchi și Gară să poată să beneficieze de gaz în casele lor”, ne-a precizat Felix Borcean.

Edilul a amintit că a cuprins în bugetul pe 2019 lucrări de reparații, reabilitări, modernizări și asfaltări de străzi, care necesită intervenția imediată a administrației publice locale.

banner 970 x 250