Nu degeaba e cel mai votat primar din Caraș-Severin!

Flori și zâmbete în tot Măureniul! Cam la asta se rezumă gestul din care primarul Brian Filimon a făcut o tradiție în comuna pe care o păstorește de cinci ani.

Ziua de 8 Martie i-a scos pe mai toți edilii și politicienii în stradă, printre doamne și domnișoare, cu brațe pline de flori, pe care le-au împărțit în speranța că nu o să-i uite la viitoarele alegeri sau pur și simplu pentru că așa dă bine. La Măureni a fost însă altceva. Implicat total în comunitate, primarul Filimon a căutat și găsit și de această dată soluții pentru a aduce o bucurie femeilor din localitate. Tuturor femeilor din comuna Măureni! A driblat pandemia apelând la proprietarii de magazine și, acolo unde nu a ajuns el, a lăsat pentru fiecare un semn al prețuirii lui și administrației locale.

leader board 728 x 90 px

„Ca în fiecare an, am lăsat la fiecare magazin flori pentru fiecare femeie din comună. Am vorbit cu patronii, i-am rugat să împartă câte o floare într-o zi atât frumoasă și de importantă pentru doamnele și domnișoarele noastre. Vreau să fie o tradiție. Am dăruit și eu flori și cadouri cadrelor didactice, personalului Primăriei, le-am transmis recunoștința și prețuirea noastră pentru dumnealor”, a declarat edilul-șef.