Spitalul groazei din Reșița merita măcar mici reparații, de bun simț, dar nici alea nu s-au făcut!

Consilierul județean Ioan Crina îl coboară cu picioarele pe pământ pe președintele Romeo Dunca și îi cere ca înainte să viseze la trenuri demne de Science Fiction să investească pentru îmbunătățirea condițiilor din spitalele cărășene.

Imaginile triste și scandaloase cu pacienți agonizând pe jos, dezbrăcați, în saloane horror, surprinse în Staționarul 3 al Spitalului Județean de Urgență din Reșița, imagini care au făcut înconjurul lumii, au fost date mult prea repede uitării. Mult prea repede în condițiile în care nu s-a făcut mare lucru pe ca ele să nu se mai repete. Ministerul Sănătății a trimis un control la Reșița și cam atât, dar nici în Consiliul Județean nu s-a mișcat mai mult de un deget. Cel puțin asta a constatat social-democratul Ioan Crina, consilier județean.

Știam de mult timp starea spitalelor, dar nu înțeleg de ce nu am îmbunătățit, chiar și cu bani puțini, starea acelui spital. Înțeleg și conducerea de acolo că nu are bani, că sunt îngropați în datorii și că nu era doamna director de vină. Trebuiau însă să se facă mici reparații de bun simț!”, a spus Crina pentru expressdebanat.ro.

leader board 728 x 90 px