Noul primar al Timișoarei vrea să facă lumină în cazul directorului de la Patrimoniu, suspendat din funcție în urma unor acuzații de luare de mită

Suspendarea lui Florin Răvășilă din funcția de director al Direcției de Patrimoniu din Primăria Timișoara nu are temei legal, spune primarul Dominic Fritz.

Florin Răvășilă a fost suspendat de Nicolae Robu din funcția de director al Direcției Patrimoniu I Est din Primăria Timișoara și, prin urmare, i-a fost retras dreptul la semnătură, înainte de alegerile locale. Robu a dispus verificarea acestuia în comisia internă antifraudă, după ce ar fi avut indicii că Răvășilă ar fi primit o mită de 40.000 de euro de la o casă funerară.

CITEȘTE ȘI: Robu, despre cazul Răvășilă: „Nu am avut tăria să mă uit la o înregistrare în care se făceau niște intervenții pe un mort”

„Am încercat să fac rost de toate documentele și dosarele care au existat în această speță pe care le analizez acum. Se pare că a fost trimis ceva și la DNA, și la procuratură, dar asta am aflat ieri (n.r, luni), deci încă încerc să deslușesc exact ce a fost trimis, dacă s-a deschis o anchetă. Sper să am răspunsuri în cel mai scurt timp. În această primărie nu este loc de nicio corupție sau șmecherie.”, a declarat Dominic Fritz.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Întrebat dacă atribuțiile lui Răvășilă au fost delegate oficial lui Mihai Boncea, Fritz a răspuns: „Momentan nu există o bază legală pentru suspendare, dar voi reveni și pe speța asta.”

Florin Răvășilă este director în Primăria Timișoara din februarie 2019, funcție ocupată în urma unui concurs. Anterior a fost consilier personal al primarului Nicolae Robu. A fost membru PDL Timiș, iar în prezent face parte din filiala PNL Timiș.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/