Noul preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin poate aduce asfaltul pe DJ 573 D

Reales primar al comunei Răcășdia, Mirco Ilie Lechici își pune toate speranțele în noua echipă aflată la cârma județului Caraș-Severin, în special atunci când vine vorba de crearea unor condiții decente de trafic pe DJ 573 D, reprezentanților administrației publice de pe Valea Carașului fiindu-le tot mai greu să facă în așa fel încât acest tronson să devină practicabil.

„O foarte mare nemulțumire, care umbrește tot ceea ce am făcut în anii de mandat, se referă la DJ 573 D, între Răcășdia și Vrăniuț. Este un drum pietruit pe care abia reușim să-l întreținem pentru a fi practicabil.”, explica edilul-șef Lechici cu câteva luni înainte de a câștiga încrederea electoratului pentru a treia oară consecutiv.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Deși a dat de înțeles că a purtat discuții cu vechea administrație județeană pe tema tronsonului care îi ține departe pe locuitorii UAT-ului, în special pe localnicii din Vrăniuț, de civilizație, primarul liberal a subliniat că totul a rămas doar la stadiul de idee și nimic concret: „Din păcate, Răcășdia a fost ocolită la acest capitol. Am văzut că au avut loc intervenții în cadrul intravilanelor de la Jitin, Comorâște, însă noi nu am fost trecuți pe lista priorităților”.

În urma alegerilor din 27 septembrie, alegeri care l-au plasat pe liberalul Romeo Dunca la cârma județului în următoarea perioadă, Mirco Ilie Lechici are convingerea că va obține sprijinul necesar pentru ca DJ 573 D să poată îmbrăca straie noi, acesta nădăjduind ca tronsonul de drum pietruit să aibă parte de covor asfaltic nou: „Sunt convins că domnul Dunca se va implica în soluționarea acestei probleme, întrucât menirea noastră, a tuturor, este aceea de a le arăta oamenilor că se poate”.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/