Noul manager al Spitalului Județean de Urgență Reșița vrea să recâștige prestigiul unității medicale în comunitate și în regiune

untitled design set 970x90 px

După un interimat prelungit, cel mai mare spital din județ are manager în urma examenului susținut. Alina Stancovici mărturisește că Spitalul Județean de Urgență Reșița reprezintă cea mai mare provocare din activitatea sa de până acum.

În prima declarație făcută presei, la puțin timp după anunțarea rezultatului, Alina Stancovici a creionat o parte din preocupările pe care le are în vedere de acum înainte.

„Principalele obiective ale planului managerial pentru Spitalul Județean de Urgență din Reșița sunt creșterea calității serviciilor medicale adresate pacienților și de asemenea creșterea satisfacției personalului din spital. În primul rând, Spitalul Județean din Reșița trebuie să își recâștige prestigiul în comunitate și în regiune. Serviciile de calitate trebuie adresate pacienților. De asemenea, trebuie favorizată orice investiție la spitalul din Reșița pentru atragerea finanțării, pentru achiziționarea de aparatură de calitate și, în egală măsură, personalul spitalului trebuie să beneficieze, conform standardelor de calitate, de un program continuu de perfecționare anuală.

publicitate ziar expresb 1000x100

Toate serviciile trebuie adresate pacienților și satisfacerii nevoilor de sănătate a acestora. Un manager trebuie să înțeleagă că procesul de management se adresează instituției pe care o manageriază. Procesul de management nu se aplică oamenilor, ci se face împreună cu oamenii. Nădăjduiesc într-o echipă profesională și competentă”, a spus noul manager.

Mai trebuie spus că Alina Stancovici este a treia femeie care conduce Spitalul Județean de Urgență Reșița, după Violeta Florea și Cristina Bacer.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/