Noua echipă de fotbal a Caransebeșului merge ceas în Liga a IV-a!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

La Caransebeș s-au pus bazele unui proiect sănătos, după ce imaginea orașului a fost pătată de scandalurile legate de meciurile trucate și de pariuri. Viitorul Caransebeș este noua echipă a gugulanilor, susținută de administrația locală.

Noua structură sportivă merge excelent în Liga a IV-a Caraș-Severin, după primele trei etape ale sezonului având punctaj maxim. Elevii lui Dan Doran au obținut victorii categorice și se anunță de pe acum un duel interesant cu Voința Lupac, o altă echipă care în ultimii ani a cochetat cu pozițiile fruntașe ale campionatului județean.

Viitorul Caransebeș a câștigat cu 10-1 partida susținută în deplasare la Bozovici, în etapa a treia, o victorie fără probleme a gugulanilor care conduceau cu 8-0 în minutul 65.

„Aşa cum am spus şi după ultimul meci, ne-am deplasat la Bozovici, unde, pe un teren bun şi pe o vreme frumoasă, am obţinut o victorie la pas. Gazdele au contribuit la acest meci cu cea mai spectaculoasă reuşită, prin golul marcat de Borozan. A fost o partidă aflată la discreţia noastră, iar pentru noi contează jocul, spectacolul, dar şi obţinerea celor trei puncte. Ne aşteaptă o partidă acasă, cu Mehadia, în care dorim să facem acelaşi spectacol, să obţinem cele trei puncte, dar şi să avem un public cât mai numeros. Luăm fiecare meci pas cu pas, nu ne facem echipa în funcţie de adversar, ci dorim să ne impunem jocul nostru tehnico-tactic”, a declarat după meci antrenorul gugulanilor, Dan Doran.

În clasament, Voința Lupac și Viitorul Caransebeș ocupă primele două locuri, cu punctaj maxim. În etapa a patra, gugulanii au șansa de a trece pe primul loc, întrucât Voința Lupac va sta.