Am pierdut frumos! [FOTO]

CSM Reșița a rămas fără niciun punct după două meciuri disputate în campionatul Ligii a III-a de fotbal. Echipa antrenată de Leo Doană a pierdut ieri, scor 3-4, în Valea Domanului, partida cu Performanța Ighiu.

În fața unei asistențe reduse, CSM și-a arătat limitele încă din startul partidei, chiar dacă Leo Doană i-a avut la dispoziție și pe juniorii cu prezențe în Liga a II-a, cărora Cătălin Rufă le-a dat dezlegarea în ultima clipă. Modul în care s-au mișcat în fața puștilor reșițeni Keita sau Szekely, jucători cu meciuri și goluri pe prima scenă, i-a convins pe cei din tribune că acestei noi echipe din Valea Domanului trebuie să-i fie acordată foarte multă răbdare. Iar la capitolul răbdare, microbiștii reșițeni nu stau deloc bine, de vină fiind amatorismul cu care s-au obișnuit de mai bine de un deceniu. Revenind la joc, Szekely a deschis scorul devreme, după ce se mai distrase în câteva rânduri cu defensiva reșițeană. Îndrăzneala antrenorului oaspeților, Adorian Himcinschi, care a trimis între buturi un copil, a fost taxată de fotbaliștii reșițeni, care au reușit să egaleze prin Liuba. Keita a arătat însă imediat că are două clase peste majoritatea celorlalți din teren și a adus Ighiul din nou în avantaj cu un șut superb, de la ceva mai mult de 25 de metri, sub privirile unui Zimmermann aflat pe bancă și care, probabil, nici el nu înțelege pentru ce a fost adus. O nouă ezitare a puștiului din poarta oaspeților i-a permis lui Costescu să egaleze cu o lovitură de cap cu puțin înainte de pauză.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157674024946305″]

leader board 728 x 90 px

La câteva secunde după reluarea jocului, Keita a făcut dubla, iar Himcinschi a mutat imediat între buturi, unde a trimis un portat mult mai experimentat. Pe fondul unui joc evident superior al Performanței, CSM a reușit totuși să egaleze la trei. A făcut-o Costachi, din penalty. Dar tot el a faultat pentru al doilea galben și și-a lăsat echipa în 10. Puștiul Ponoran a greșit și el, într-un moment și așa dificil, iar oaspeții au profitat în al patrulea minut de prelungiri de dubla superioritate numerică. Vlădia l-a bătut cu capul pe Petruț și CSM Reșița rămâne fără punct după două jocuri. Nu e nicio dramă, dar este evident că la CSM e deocamdată mai mult entuziasm decât valoare.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157670710834713″]

Am avut o prestație ca de obicei, bună pe fază ofensivă, dar suferim în defensivă. Am întâlnit o echipă bună, dar am reușit să câștigăm. Noi am transferat o serie de jucători buni pentru nivelul ăsta. Sincer, ne dorim să câștigăm fiecare meci. Putem spune că valoarea individuală a câtorva jucători a făcut diferența. Am înlocuit juniorul din poartă pentru că am primit două goluri foarte ușor în prima repriză. Ne-am asumat acest risc de a începe cu el ca titular”, a declarat la finele meciului Adorian Himcinschi, antrenorul Performanței Ighiu.