JO, Nicoleta Nucă și Lora au făcut spectacol la Serbările Cetății! [FOTO/VIDEO]

1000x100 (4)

Câteva mii de gugulani, inclusiv o mireasă care a fost furată de la nuntă și adusă direct pe scenă, s-au distrat pe muzica Lorei la Serbările Cetății, după care au admirat maiestuosul foc de artificii.

Pentru prima dată, numărătoarea inversă a fost începută de un alt primar decât cel care a inițiat aceste serbări. Felix Borcean a mulțumit soliștilor, publicului și a urmărit alături de familie focul de artificii. Serbările au fost diferite față de anii precedenți. Consiliul Local nu a mai aprobat bugetul la fel ca până acum, astfel că au lipsit grupurile de artiști care realizau demonstrații de lupte între cavaleri și tot spectacolul stradal, care te ducea cu gândul la perioada în care cetățile străjuiau comunitățile.

Oamenii însă s-au distrat la fel în aceste zile, pentru că nu au lipsit tarabele de la care au servit bere pe săturate și preparate la grătar și la ceaun, precum și zona de distracție pentru copii și tineri, cea mai distractivă și cu adrenalină la maximum fiind „Balerina”, un carusel rotativ, cel mai căutat de petrecăreți.

leader board 728 x 90 px

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157673964322586″]

Pe scena amplasată în zona de agrement Teiuș au urcat JO și Nicoleta Nucă. Solista din urmă a prezentat una dintre cele mai cunoscute piese ale sale, „Nu sunt”, dar și două piese scrise de băieţii de la Carla’s Dreams. „Sunt foarte diferite una de alta, dar îmi sunt foarte dragi”, a dezvăluit Nicoleta Nucă.

Pentru Lora a fost „Floare la ureche” să impresioneze fanii. Solista a fost și în urmă cu doi ani la Caransebeș și a interacționat foarte bine cu gugulanii, a făcut glume cu referire strictă la melodiile sale și a îndemnat publicul să nu creadă tot ceea ce se scrie despre ea pentru că tabloidele trebuie să-și vândă ziarele. Lora a promis și câteva surprize muzicale în următoarea perioadă.

Într-un interviu acordat pentru Express de Banat, Lora a declarat că acum se simte mai puternică, a trecut prin multe, la vârsta de 20 de ani când încerca să se lanseze în industria muzicală nu erau atâtea oportunități ca acum, însă după atâtea încercări, acum se simte mai puternică și mai aproape de împlinirea la care visează. Lora a dezvăluit că urmează să fie pe un album cu marele Damian Drăghici, singurul român care a câștigat premiul Grammy.