Nou centru de vaccinare anti-COVID-19, deschis în Caraș-Severin

Din această săptămână, persoanele care doresc să se imunizeze împotriva noului coronavirus au la dispoziție un centru nou de vaccinare, deschis pe Valea Carașului.

Cel de-al doilea centru de vaccinare anti-COVID-19 din Oravița s-a deschis marți, în incinta Liceului „Mihai Novac”. „Ne bucurăm că am reușit să deschidem încă un centru în oraș. Am făcut toate demersurile necesare pentru ca acest lucru să se întâmple, să putem vaccina cât mai multe persoane. Mulțumesc, pe această cale, și domnului prefect Cristian Gâfu, care ne-a sprijinit în demersul nostru”, a declarat primarul orașului Oravița, Dumitru Ursu.

Centrul de la „Mihai Novac” este deschis între orele 8.00 – 20.00, iar programările se pot face fie prin platforma națională de programare pentru vaccinare (vaccinare-covid.gov.ro), fie la numărul de telefon: 0355-429.184, pus la dispoziție de reprezentanții centrului.

Pentru această săptămână, la noul centru din Oravița s-au primit 36 de doze de vaccin de la Pfizer, din care vor putea fi imunizate 216 persoane.

CITEȘTE ȘI: Se începe vaccinarea în alte 5 centre din Caraș-Severin. Aproape 3.000 de doze de Pfizer au ajuns astăzi în județ