Notă de bunătate pe note muzicale! Artiștii susțin un concert caritabil online pentru un tânăr care luptă cu cancerul

mens choir members holding singing book

Concert caritabil online în ziua de duminică! Episcopia Romano-Catolică din Timișoara solicită sprijinul comunității pentru un pacient suferind de cancer.

Duminica este ziua în care oamenii cu suflet pot face un bine pentru un om cu probleme de sănătate. În 24 octombrie 2021, de la ora 16.00, un concert online va fi susținut pentru a-l ajuta pe Matei Deciov, diagnosticat cu cancer. Concertul va fi transmis pe pagina de Facebook a organizației caritabile Împreună pentru suflet. „Matei Deciov și soția Alexandra sunt absolvenți ai Liceului Teologic Romano-Catolic «Gerhardinum», sunt căsătoriți, implicați în diverse acțiuni caritative și sociale, au un fiu și sunt cunoscuți încă din timpul liceului de la întâlnirile de tineret, ministranți, acțiuni de voluntariat, proiecte. Îl recomandăm călduros pe Matei, dar și familia sa, rugăciunilor, gândului bun, dar și sprijinului Dumneavoastră ferm. Orice donație este binevenită!”, transmite Episcopia Romano-Catolică din Timișoara.

Artiștii care vor concerta sunt Alexandra Olaru (soprană), Hadar Ildikó (soprană), Fabian Pelics (bariton), Iustin Călin (bariton), Bodó Tibor (trompetă), Cristian Roșoagă (orgă), Denis Moldovan (orgă), Agigheoleanu Antonio Leonard (vioară), corul Laudate Dominum din Recaș și corul de tineret Harmonia Christi.

Cei care vor să întindă o mână de ajutor au mai jos câteva modalități prin care să trimită donații:

Titular cont: Deciov Alexandra Anita
Numele băncii: ING BANK
COD SWIFT: INGROBU
CONT LEI: RO35INGB0000999911804211 RON
CONT EURO: RO18INGB0000999911804226 EUR
REVOLUT: +40 724 673 159 revolut.me/alexanlhns
Paypal: alexandra.anita19@gmail.com

concert caritabil