Norocul „Ghinionistului“? Ghinionul vedetelor Răzvan şi Dani!

Astăzi, înaintea premierei naţionale a filmului „Ghinionistul“, reşiţenii Răzvan Simion şi Dani Oţil au povestit că regizorul Iura Luncaşu îi distribuise iniţial şi pe ei în pelicula turnată în Caraş-Severin!

Emisiunea de azi „Neaţa cu Răzvan şi Dani“, de la Antena 1, urma să îi aibă invitaţi pe regizorul Iura Luncaşu împreună cu actori din „Ghinionistul“, film care de azi va rula în toate cinematografele din ţară.

Înainte de apariţia în platou a invitaţilor, Răzvan Simion am putea spune că a comis o indiscreţie: a zis cu nonşalanţă că este unul dintre cei ofertaţi de regizor să joace în film! Răzvan a lăsat de înţeles că s-a văzut nevoit să refuze, pe motiv că filmările se făceau la Reşiţa, deci prea departe de Bucureşti, acolo unde locuieşte în prezent. „Dacă se filma undeva mai aproape, la Bîrlad, mai ziceam…“, a completat Răzvan, care regretă deja că a ratat ocazia de a juca într-un film ce se anunţă a fi de succes: „Mi-a zis Codin (Maticiuc, n.r.): când o să vezi la film că spectatorii râd cel mai tare, să ştii că replica aia trebuia s-o spui tu!“

Odată ajunşi în platoul de la „Neaţa“ Iura Luncaşu şi colegii săi din film, Dani Oţil a simţit că e cazul să continue el dezvăluirile: „Noi doi trebuia să fim poliţiştii“. Dar, „ca sa fii poliţist, trebuie sa ai moacă de prost! Şi am eu moacă de prost?“, a plusat Dani. Care a dat-o apoi repede la întors, devenind serios: „Adevărul e că nu ne-am potrivit cu datele de filmare“. „Nu puteam, eram ocupaţi amândoi“, a spus Răzvan, revenind asupra a ceea ce i-a spus Codin Maticiuc, de astă dată incluzându-l în poveste şi pe colegul său Dani: „Mi-a zis Codin, când sala se rupe în două de râs, să ştii că aia era replica ta sau a lui Dani“. „Erau replicile voastre“, a recunoscut regizorul Iura Luncaşu.

Dani Oţil a adăugat că deja regretă faptul că nu şi-a făcut, cu această ocazie, debutul în actorie. „Importante sunt două lucruri: primul tău film şi primul tau mare proiect refuzat. Ambele sunt la fel de importante. O să putem spune: ştiţi filmul ăla genial, Ghinionistul, cu cel mai mare succes de box office? Eh, noi doi l-am refuzat!“, a mai zis Dani Oţil.

Sursă foto: evz.ro.