Noi străzi vor fi realizate de o companie din domeniul automotive, la Timișoara

gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

O mare companie din domeniul automotive intenționează să-și extindă activitatea în Timișoara, astfel că va amenaja și mai multe străzi noi în zona de sud a orașului.

Consiliul Local Timișoara a aprobat, ieri, în plen, un proiect de hotărâre prin care o mare companie din domeniul automotive va realiza mai multe străzi noi în zona de sud a orașului. Concret, este vorba de compania germană Continental, care intenționează să construiască clădiri de birouri, o hală de producție, servicii și depozitare, precum și o hală logistică, o parcare și o pistă de testare pe str. Siemens, în zona Buziașului, în viitorul apropiat. În această locație, compania deține deja o fabrică de componente electronice.

publicitate online in ziar Express de Banat

Ca urmare a planurilor de extindere a activității din Timișoara, Continental va amenaja și noi străzi în această zonă. „Se doreşte crearea de noi străzi care să deservească întregul cvartal cuprins între calea ferată la nord şi la est, Calea Buziaşului la sud şi Inelul IV la vest. La nord se propune extinderea şi dezvoltarea străzii Magnus, iar la vest se va dezvolta Inelul IV de circulaţie”, scrie în proiectul de hotărâre adoptat ieri.

Astfel, se va trece în domeniul public a unui teren cu o suprafață de 1.459 mp, care va fi afectat de lărgirea str. Magnus, iar compania va construi parțial, pe domeniul public, un tronson din inelul IV de circulație, cuprins între B-dul Industriilor și str. Siemens. Valoarea investiției se ridică la 80.000 euro.

publicitate tmc 640

 

 

 

publicitate Timisoara banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/