Noi servicii medicale la spitalul din Caransebeș, oferite prin ambulatoriul integrat

cabinet ambulator consiliere psihologica caransebes
untitled design set 970x90 px

Din această lună, prin ambulatoriul integrat al Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș, pacienților din oraș și nu numai le sunt oferite noi servicii medicale.

Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș oferă acum, în cadrul ambulatoriului integrat, servicii de evaluare, consiliere psihologică și psihoterapie decontate de către Casa de Asigurări de Sănătate.

Pentru a putea beneficia de aceste servicii în mod gratuit este necesar ca pacienții să se prezinte cu bilet de trimitere de la medicul de familie la unul dintre cabinetele Policlinicii din Caransebeș, cu următoarele specializări: Psihiatrie, Psihiatrie Pediatrică, Neurologie, ORL, Pediatrie.

Persoanele cu afecțiuni sau agravări post infecție COVID–19 se pot prezenta și la cabinetul de Pneumologie sau Cardiologie. Medicul specialist va constata nevoia de ajutor psihologic și va emite o scrisoare medicală către psiholog, solicitând servicii de evaluare și consiliere psihologică sau de psihoterapie (psihoterapie pot solicita doar medicii în specialitatea psihiatrie sau neurologie). Cu această scrisoarea medicală eliberată de către medicul specialist, pacienții pot beneficia de servicii psihologice decontate de către Casa de Sănătate, prin cardul de sănătate, doar la Cabinetul de Psihologie al Ambulatoriului Integrat Spital Municipal Caransebeș, etajul 2, camera 245, psiholog practicant autonom Daniela Haidău”, informează reprezentanții Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș.

publicitate ziar expresb 1000x100

Pentru programări și alte informații, pacienții au la dispoziție următorul număr de telefon: 0774474982 (psiholog practicant autonom Daniela Haidău).

FOTO: Spital Municipal de Urgență Caransebeș

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/