Noi restricții în Timiș, din cauza numărului mare de îmbolnăviri cu coronavirus. Activitățile în centrele expoziționale, interzise

1000x100 Cuib de vise 1000x100

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis suspendarea activității în centrele expoziționale din Timiș, atât în interiorul, cât și în exteriorul acestora, cu excepția muzeelor și a galeriilor de artă. 

Noua hotărâre prelungește și termenul în care sunt în vigoare măsurile luate anterior. Printre altele, purtarea măștii de protecție rămâne obligatorie în aer liber în tot județul, pe tot parcursul stării de alertă. Obligativitatea este pentru persoanele care au împlinit 5 ani.

CITEȘTE ȘI: Masca de protecție, obligatorie peste tot în Timiș. Noile scenarii în care sunt încadrate unități de învățământ din județ

În plus, potrivit art.7 din Hotărârea nr.52 emisă, joi, de Comitetul pentru Situații de Urgență: „se suspendă activitatea în piețele comerciale (cu excepția piețelor agroalimentere), târguri și oboare, în centrele expoziționale, atât în interiorul, cât și în exteriorul acestora (cu excepția muzeelor și a galeriilor de artă) în unitățile administrativ- teritoriale unde este depășită incidența de 3/1.000 de locuitori în ultimele 14 zile.”

Pișchia și Beba Veche, deși nu mai au rata de infectare peste 3/1.000 locuitori rămân sub restricții până la îndeplinirea termenului de aplicare al acestora, adică 14 zile.

STPT job 1000x200

Hotărârea intră în vigoare de vineri, 30 octombrie.

CITEȘTE ȘI: Record absolut la nivel național! Peste 6.000 de noi îmbolnăviri, depistate în 24 de ore

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/