Ionuț Nasleu, cu un picior în afara PNL. Nica vrea să îl excludă, după o serie de afirmații făcute în spațiul public

untitled design set 970x90 px

Președintele interimar al PNL Timiș va propune celor din conducerea lărgită a filialei analizarea conduitei directorului de la societatea Piețe SA, după un mesaj postat de Ionuț Nasleu pe contul său de Facebook.  

Miercuri seară, după ce Tribunalul Timiș a validat mandatul de primar al lui Dominic Fritz, Ionuț Nasleu, fost consilier personal al lui Nicolae Robu, i-a atacat pe cei din USR, pe Klaus Iohannis, Ludovic Orban și pe evrei.

„De ce toți candidații și așa zis învingători au nume de evrei? (…) Unde sunt bănățenii demni? Au ajuns să ne conducă homosexualii? Vă place? Ar trebui să se desființeze SRI! Au ajuns să ne conducă serviciile secrete externe…” , a scris Nasleu pe Facebook.

Iată mesajul integral:

Alin Nica, interimarul din fruntea PNL Timiș, transmite că filiala pe care o conduce se delimitează de declarațiile lui Nasleu și îi dezaprobă limbajul și ideile vehiculate.

„Consider inacceptabilă ieșirea nervoasă a domnului Ionuț Nasleu în spațiul public online, motiv pentru care voi da curs propunerii colegilor liberali de a analiza conduita domnului Nasleu în prima ședință a Biroului Permanent Județean al PNL Timiș. În conformitate cu statutul PNL, pentru astfel de declarații se prevede excluderea acestuia din partid, demersuri pe care le vom începe. Astfel de comportamente nu fac  cinste nimănui. Pe viitor ne dorim și ne vom asigura ca imaginea și calitatea de liberal timișean să nu mai fie asociate cu asemenea conținut și vocabular”, declară Alin Nica.

Ionuț Nasleu este în prezent director la SC Piețe SA Timișoara. A fost consilier personal al primarului Nicolae Robu, iar în trecut senator și subsecretar de stat la Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților.

Foto: Facebook/Ionuț Nasleu

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/