Noi precizări cu privire la primul concert de la Timişoara din ultimele luni

Primul concert după o perioadă de trei luni de restricţii va avea loc la Timişoara, în Piaţa Libertăţii sâmbătă, de la ora 19.00. Trupa Cargo va întreţine atmosfera pentru cele maximum 500 de persoane câte pot fi prezente.

Concertul se va desfăşura cu respectarea prevederilor legale. Publicul va participa la concert pe scaune, care vor fi dispuse la o distanţă de 2 metri între ele. De asemenea, purtarea măştii va fi obligatorie pe toată durata concertului. La intrare, tuturor participanţilor li se va efectua triajul epidemiologic prin măsurarea temperaturii cu termometre digitale.

„În 6 iunie, începând cu ora 17.00, accesul în Piaţa Libertăţii va fi permis doar persoanelor care au bilet la spectacol. De asemenea, circulaţia tramvaielor va fi restricţionată, în sensul că acestea nu vor mai opri în staţia din Piaţa Libertăţii, sâmbătă, între orele 17.00-22.00. În cazul în care, pe perioada desfăşurării evenimentului, se constată încălcări ale reglementărilor naţionale în vigoare, în privinţa distanţării fizice şi a ocupării scaunelor, concertul va fi suspendat”, anunţă reprezentanţii Primăriei Timişoara.

Biletele la spectacol sunt disponibile de astăzi pe siteul www.iabilet.ro.