Complexul sportiv Lipova, în așteptarea constructorului. Un obiectiv pe lista de realizări a municipalității

Licitația pentru Complexul sportiv și de agrement din Calea Lipovei este în curs de derulare, potrivit lui Nicolae Robu. Primarul Timișoarei a anunțat o vizită la amplasament, pentru ca viitori ofertanți să își poată crea o vedere de ansamblu asupra viitorului obiectiv sportiv.

Complexul sportiv din Calea Lipovei se va situa la intersecția străzilor Verde și  Sinistra. Obiectivul a mai fost scos la licitație, însă a eșuat deoarece la licitație s-a prezentat doar o firmă, care nu întrunea condițiile de realizare, conform primarului Nicolae Robu. O nouă licitație este în curs de derulare. „Am organizat o dată licitație și nu am reușit să încheiem un contract pentru realizarea lucrărilor. O singură firmă s-a prezentat și nu întrunea condițiile de a prelua contractul. Am anulat și am luat-o de la capăt. Am relansat această licitație și este în curs de derulare. Înscrierea la licitația este liberă și nu putem noi obstrucționa”, a declarat Nicolae Robu.

Conform planului de proiect, complexul sportiv se va desfășura pe o suprafață de 11.000 de metri pătrați, unde se vor construi două bazine de înot, terenuri de tenis, turn de cățărare și o sala de sport multifuncțională pentru sporturi diverse. Valoarea estimata a lucrărilor este de aproape 5 milioane de euro.